Card.jpg

join us

We are experiencing an increase in volume of assignments and are looking to hire the right talent for various roles. 

All inquiries will be handled professionally and confidentially. 

Er du nysgjerrig, har lyst å jobbe aktivt med digitalisering og ønsker å øke dine muligheter i en digital fremtid?

Dagens virksomheter står overfor en rekke valg når man ser på fremtiden. Dette krever en forståelse av mulighetene - både ønsket og uønsket – og å planlegge der etter. Teknologiske trender vil fjerne mange jobber, men samtidig vil de skape mange nye. Digitalisering påvirker ikke bare måten vi samhandler med kundene våre, men også hvordan virksomheter er strukturert, måten å arbeide på og hvilke nye ferdigheter kreves både nå og i nærmeste fremtid. Det handler ikke lenger om å gjøre det vi alltid har gjort litt bedre, men om fornyelse og transformasjon.

Hvorfor?
Hos oss i IPCO får du muligheten til å utgjøre en forskjell, bygge noe nytt og sette preg på fremtidens løsninger. I IPCO tror vi at de organisasjonene og personene som forstår mulige utfall av fremtiden, og hva hvert utfall kan bety for dem, vil være best posisjonert for suksess. Derfor har vi opprettet også en ny strategisk forretningsenhet for digitale tjenester hvor vi søker etter nye dyktige og engasjerte kollegaer.

IPCO ønsker å være et verdi- og formålsdrevet selskap som har tro på at det menneskelige aspektet har stor betydning for de teknologiske mulighetene som ligger foran oss. Vi har lyst til å utgjøre en forskjell ved å utnytte tilgjengelig teknologi, nye digitale ferdigheter og forretningsmodeller. Morgendagens utfordringer krever morgendagens hoder, og for å ligge i forkant av utviklingen trenger vi de beste og mest motiverte medarbeiderne. Er du en av dem?

Hva?
Vår tjenesteportefølje er designet for å modernisere virksomheter og teknologi for å levere de resultatene som betyr mest for våre kunder. Vi er på jakt etter nye dyktige kollegaer som er genuint opptatt av den forretningsmessige verdien ny teknologi har, og som har evne og vilje til å gi kunden råd og komme med forslag til løsninger som hjelper dem å nå målene sine. Vi ønsker å komme i kontakt med deg dersom du har erfaring eller kompetanse innen følgende områder:

 • Data science. Du må være i stand til å samle inn, behandle og analysere store datamengder ved bruk av både AI og maskinlæring. Dessuten må du kunne kommunisere og formidle resultatene godt, både skriftlig og muntlig. Som data scientist må du også være nysgjerrig.

 • Digitalisering og transformasjon. Vi leter etter deg som kan gi dagens selskaper forståelse og innsikt for å tilpasse seg ved å levere nye digitale strategier. Du har erfaring og kompetanse på strategi, forretningsmodeller og digitale plattformer.

 • Cyber security. Digital transformasjon skaper nye muligheter, men også nye risikoer. Det er viktigere enn noen gang å ha kontroll på data, tapte data, eller data på avveie, kan få store konsekvenser. Vi er på jakt etter deg som har erfaring innen ulike områder innen cyber security, og som bidra til å utvikle tjenestene våre videre.

 • Robot process automation (RPA). I årene fremover vil vi oppleve en betydelig digitalisering på arbeidsplassen og i samfunnet. Har du et stort engasjement for digital transformasjon, prosesser og automatisering, og har erfaring med RPA verktøy er du en vi ønsker å snakke med. Den rette kandidaten vil bli sentral i å utvikle dette fagområde hos oss.

 • Digitalisering kommer ikke av seg selv. Vi trenger også deg som er god på prosjektledelse, virksomhetsarkitektur, løsningsarkitektur, systemutvikling og test/testledelse til å realisere alle mulighetene som ligger i digitaliseringen. Våre konsulenter arbeider med store og anerkjente kunder med alt fra strategisk arbeid til utvikling av nye, digitale løsninger.

Vi søker både nyutdannede og erfarne mennesker til å jobbe i ulike kundeoppdrag, samt bidra med faglig kompetanse og positiv utvikling av IPCO som selskap.

Hvem er du?
Du må ha relevant universitets- eller høyskoleutdannelse eller erfaring. Du er nysgjerrig på hvilke konsekvenser digitalisering har for livet i virksomheter, har praktisk erfaring fra å drive endringsarbeid og har lyst til å skape nye muligheter for deg og dine kolleger. Du har gjerne interesse for teknologi og digitalisering og mulighetene det skaper innenfor automatisering og effektivisering

Videre må du ha lyst til å jobbe både i prosjekter og tjenesteutvikling ute hos kunder, og bidra aktivt til et godt og trivelig arbeidsmiljø innad i IPCO. Kundene våre er krevende og du må trives med et høyt arbeidstempo og ha evnen til å trekke utfordringer sammen til helhetlige løsninger.

 Du har ambisjoner for fremtiden og ønsker å være med og skape verdi for våre kunder og selskapet. Engasjement og ønske om læring og kunnskapsdeling veier tungt hos oss. Videre må du kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

 • Høy gjennomføringsevne

 • Løsningsorientert og resultatbevisst

 • Høyt detalj- og kvalitetsfokus

 • Har genuin interesse for faget ditt

 • Strukturert

 • Selvstendig og har en «drive»

 • Nysgjerrig

 • Utadvendt

 • Ambisiøs

 • Initiativrik

 • Gode samarbeidsegenskaper

 • God til å kommunisere

 • Trives med en dynamisk hverdag ute hos våre oppdragsgivere og sammen med vårt team

Vi tilbyr:

 • Et godt arbeidsmiljø og et faglig sterkt fellesskap

 • Solide kunder med spennende samfunnsoppdrag

 • Strukturert kompetanseutvikling

 • Konkurransedyktig lønn

 • God pensjonsordning

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingene, er du velkommen til å kontakte vår samarbeidspartner Bee2Bee AS, og rekrutterer Kristin Vestli på telefon: 40412876, eller e-post: kristin.vestli@bee2bee.no
Du kan også registrere deg ved å klikke her.